Steun Faelix

Vindt u het ook belangrijk dat de culturele muziekervaring toegankelijk wordt gemaakt voor iedereen? Om de mooiste muziek op het allerhoogste niveau aan te bieden hebben wij uw steun nodig.

U kunt Faelix op verschillende manieren ondersteunen met een financiële bijdrage. Faelix is een non-profit organisatie met een culturele ANBI status, zodat uw donatie afgetrokken kan worden van de inkomstenbelasting.

Donateurs
Doneer een vrijwillige bijdrage.
Vrijwillige bijdrage (€ 25, € 50, € 100 of anders)

Abonnementen
Als abonnee bent u voor € 180 per jaar verzekerd van tickets voor onze concerten

  • 4 kaarten per seizoen
  • u ontvangt de nieuwsbrief met updates over Faelix

Sponsoren
Het sponsorpakket stellen we graag naar uw wensen samen. Afhankelijk van uw bijdrage kan deze bestaan uit kaarten voor onze concerten, vermelding van uw naam of logo op onze website, in het programmaboekje of in onze nieuwsbrief, of een concert voor uw relaties. Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden? Neem dan contact op met Henrike Kreeft zodat wij uw wensen samen met u kunnen bespreken.

Faelix Patron: een nieuwe generatie
Vanaf € 1.000 per jaar

U sponsort jong talent dat via de Accademia, het kunsteducatieve project van Faelix, gestimuleerd wordt om ervaring op te doen in de professionele muzikale infrastructuur. Studenten van verschillende onderwijsinstellingen (Conservatoria, HBO en Universiteit) worden uitgenodigd om te participeren in de productionele organisatie en het musiceren tijdens repetities en uitvoeringen van Faelix. Ook worden er workshops en colleges georganiseerd in het voortgezet onderwijs om de nieuwe generatie kennis te laten maken met het erfgoed van de klassieke muziek.

Faelix Mecenas: adopteer een musicus
Vanaf € 2.500 per jaar

Faelix vindt het belangrijk om de musici een eerlijk honorarium te bieden dat past bij hun werkzaamheden en talent, waardoor zij een eigen carrière op kunnen bouwen. Adopteer een musicus en help hen het beste uit zichzelf te halen.

Faelix Members
Vanaf € 5.000 per jaar

Als Member draagt u bij aan het netwerk van het culturele erfgoed en steunt internationaal talent om de mooiste muziek voor iedereen toegankelijk te maken. Members worden uitgenodigd voor het jaarlijkse Member diner waar u samen met introducés naast het culinaire kunt genieten van muzikale muzikale
intermezzo’s en persoonlijk kennis kunt maken met de artistiek leider en de principal musicians van Faelix.