Steun Faelix

Vindt u het ook belangrijk dat de culturele muziekervaring toegankelijk wordt gemaakt voor iedereen? Om de mooiste muziek op het allerhoogste niveau aan te bieden hebben wij uw steun nodig.

U kunt Faelix op verschillende manieren ondersteunen met een financiële bijdrage. Faelix is een non-profit organisatie met een culturele ANBI status, zodat uw donatie afgetrokken kan worden van de inkomstenbelasting.

Donateurs
Doneer een vrijwillige bijdrage.

Sponsoren Wilt u als Patron de ontwikkeling van jong talent ondersteunen, als Mecenas een musicus adopteren, of Exclusive Member worden van Faelix? Uw bijdrage opent de deur naar diverse voordelen, zoals toegangskaarten voor onze concerten, vermelding van uw naam of logo op onze website, in het programmaboekje of in onze nieuwsbrief, en zelfs de mogelijkheid om een speciaal concert te organiseren voor uw relaties.

Als u geïnteresseerd bent in het sponsoren van Faelix, staan we klaar om een op maat gemaakt sponsorpakket voor u samen te stellen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we uw wensen kunnen bespreken.  

Faelix Patron: een nieuwe generatie
Vanaf € 1.000 per jaar

U sponsort jong talent dat via de Accademia, het kunsteducatieve project van Faelix, gestimuleerd wordt om ervaring op te doen in de professionele muzikale infrastructuur. Studenten van verschillende onderwijsinstellingen (Conservatoria, HBO en Universiteit) worden uitgenodigd om te participeren in de productionele organisatie en het musiceren tijdens repetities en uitvoeringen van Faelix. Ook worden er workshops en colleges georganiseerd in het voortgezet onderwijs om de nieuwe generatie kennis te laten maken met het erfgoed van de klassieke muziek.

Faelix Mecenas: adopteer een musicus
Vanaf € 2.500 per jaar

Faelix vindt het belangrijk om de musici een eerlijk honorarium te bieden dat past bij hun werkzaamheden en talent, waardoor zij een eigen carrière op kunnen bouwen. Adopteer een musicus en help hen het beste uit zichzelf te halen.

Faelix Members
Vanaf € 5.000 per jaar

Als Member draagt u bij aan het netwerk van het culturele erfgoed en steunt internationaal talent om de mooiste muziek voor iedereen toegankelijk te maken. Members worden uitgenodigd voor het jaarlijkse Member diner waar u samen met introducés naast het culinaire kunt genieten van muzikale muzikale
intermezzo’s en persoonlijk kennis kunt maken met de artistiek leider en de principal musicians van Faelix.